ИЗКУСТВОТО ДА ГОВОРИШ ПРЕД ПУБЛИКА

МАЙСТОРСКИ КЛАС

Wednesday 4 May 2022 13:00 17:00
Bulgaria



Притеснявате ли се да говорите пред много хора? Искате ли да научите как да преодолеете страха си, как да се аргументирате по-добре и да водите успешни дебати? 

Ако е така, запишете се на майсторския клас „Изкуството да говориш пред публика“, който ще се проведе в присъствена форма в Дома на Европа на 4 май 2022 г. от 13 до 17 ч. 

Водещ ще бъде Мартин Петров, експерт по комуникационни умения и коуч с 12-годишна практика. Той има успешно реализирани 3500 обучения и опит с 36 компании от Fortune 500. В допълнение, Мартин е добре запознат с европейските теми като член на Младежки Екип Европа от 2011 г. и ще може да ви даде ценни напътствия.

Майсторският клас ще има теоретична част, в която ще се запознаете с техники за преодоляване на стреса пред публика, умения за владеене на езика на тялото, позициониране и контакт с аудиторията. Ще получите съвети за това как да построите аргументацията си по време на дебат и как да управлявате вниманието и интереса на аудиторията. В практическата част ще трябва в малки групи да създадете и представите структурата на кратка 5-минутна реч пред аудитория, в която ще имате възможност да получите обратна връзка.

Ако желаете да се включите в майсторския клас, регистрирайте се. Местата са ограничени.